Glassäsong

Äntligen drar glassäsongen igång ordentligt! Solen skiner på dagarna och man kan faktiskt sitta ute utan att frysa ihjäl, så härligt! På Ica Maxi har vi ju mjukglass året om, men det är såklart nu det drar igång på riktigt. Bara jag som älskar glass? Speciellt med något smarrigt strössel på!

Har även fått in ännu en nyhet i cafét. Pulled Vego Panini. En vegetarisk och laktosfri smörgås med pulled vego, mozzarella och ruccola – som alltså grillas! Hur gott?! Det har varit supermycket folk på jobbet idag, det är ju trots allt fredag! Så kul när allting rullar på, dagen går så himla fort. Man njuter lite extra när man får stämpla ut från veckans sista arbetspass och man vet att man har en efterlängtad helg framför sig!

Nu har jag varit hemma i någon timme och bara tagit det lugnt och myst med katterna. Har längtat så mycket efter det idag, att få komma hem och kramas ordentligt med dom! Simon är iväg på kundbesök men förhoppningsvis kommer han också hem snart. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och käka något gott, tanken är att bara ta det lugnt hela helgen och njuta av att vara lediga tillsammans! På söndag åker Simon iväg på kurs i Härjedalen och är borta hela veckan… Såå tråkigt. Men det kan vara bra att få längta lite också – har jag hört. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram Isabella

 

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *