Hitta en vardag

Jag kämpar här hemma med att försöka hitta en vardag. Än så länge så är det svårt, och det kommer såklart ta tid. Theodor har inga riktiga rutiner och det har väl egentligen inte jag heller. Jag vill bara inte spendera hela året med att ligga i soffan och kolla på serie hela dagarna. Vilket jag såklart inte kommer göra, men just nu känner jag mig väldigt låst här hemma.

Jag vill utmana mig själv lite mer, våga ta bussen till stan? Eller ta en promenad. Det har varit så kallt dom här dagarna att jag inte velat gå utanför dörren. Jag vill helt enkelt göra någonting. Tänker varje dag att ”imorgon ska jag ta tag i det där”, och sen har dagen helt plötsligt passerat och jag hann inte med någonting.

Det är svårt att förklara. Idag testar vi i alla fall bärsjalen för första gången. Än så länge har det funkat jättebra, kanske kan det vara ett steg i rätt riktning?

Vi lär oss, sakta med säkert, han och jag.

One thought on “Hitta en vardag

  1. Du är fantastisk Bella, på så många sätt. Att landa i rollen fullt ut tar tid, känn ingen press på vad som du upplever kanske förväntas av dig. Ni är bäst ❤️

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *