BVC – 2 månader

BVC igår gick som sagt jättebra. Den här lilla killen imponerar på mig VARJE DAG! Det är två veckor sen vi var där sist, och då vägde han 5180g och var 58,5 cm. NU: 5590 g och 60,5 fantastiska centimeter.

Vi ska vara mjölkfria i en vecka till innan vi ska testa mjölk i några dagar. Hur länge beror helt på hur han reagerar. Om ingenting förändras så fortsätter vi med mjölk, vänder det och han blir lika dålig igen så slutar vi direkt.

Han har börjat bli LITE platt på sin vänstra sida så det ska vi tänka lite extra på. Han ska få ligga mer på mage och lutas lite mer åt höger när han ligger på rygg. Det är absolut ingen fara än, men när vi väl upptäckt det är de ju jättebra att redan nu förhindra att det blir mer.

Något som VERKLIGEN imponerade på mig när vi var där – hans intresse för leksaksmobilen som hänger ovanför deras ”skötbord”. Han har aldrig visat intresse för leksaker, men igår så började han prata och skratta med den. Han blev så distraherad och tyckte den var jätterolig. Efter besöket åkte vi alltså direkt till IKEA för att köpa en mobil att ha hemma. Han ÄLSKAR den.

Nästa gång vi ska dit är det 3 månaders kontroll, då ska han även få vaccin. Förmodligen kommer det var mer jobbigt för mig än för honom. Men det kommer att gå jättebra, och det är ju ingen idé att oroa sig för det redan nu. En hel månad kvar. Tänk hur mycket som kommer hinna hända på den tiden? Wow! Livet är så häftigt.

Kram Isabella

2 thoughts on “BVC – 2 månader

  1. Men jag dööör vad gullig Theo är på första bilden ❤❤

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *