Städdag

Ännu en dag som har gått alldeles för fort. Vi har storstädat hela huset, gått på långpromenad och haft en allmänt bra dag! Egentligen hade jag ingen lust alls att städa, men det är ju så skönt när det är gjort. Något jag gillar däremot är att ta före och efter bilder! Det är så kul att se förändringar.

Det har varit sådär fint väder idag igen, det blåste lite kallt dock. Jag är i alla fall väldigt glad att vi tog oss ut en sväng. Theodor har varit lite ledsen nu mot kvällen. Jag vet inte om det är lite magont igen eller han bara varit trött. Nu sover hanen sväng så får vi hålla tummarna att det blir bättre efter det!

Igår blev det en ganska lugn dag. Jag åkte och storhandlade på förmiddagen och mot eftermiddagen kom Theodors mormor och morfar hit en sväng. På kvällen köpte vi hem pizza och åt framför serie. Ja, ni hör ju – en riktig mysdag!

Jag hoppas i alla fall ni haft en fantastisk dag, Kram Isabella

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *