Bästisar

Tydligen fungerar Siri perfekt som fotstöd också, haha! Jag tycker de är så gulligt när katterna är i närheten av Theodor. Jag vet att dom kommer bli bästisar <3 I början var ju Siri väldigt rädd för honom, och lite sur för att han fick all uppmärksamhet. Nu är hon är fram och vill mysa med oss hela tiden. Om Theodor är ledsen så går hon dit och undrar vad som är fel, och har vi honom i famnen så ställer hon sig på bakbenen och försöker nå honom. SÅ gulligt! <3

Som ni ser har Theo somnat i vagnen och har sovit där i någon timme – Tack och lov! Två nätter i rad nu har varit riktigt jobbiga och jag har inte fått någon riktig sömn. Jag vet inte riktigt vad som är fel. På dagarna blir han därför övertrött och missnöjd även då. Det blir en ond cirkel och just nu försöker jag hitta minsta lilla som kan hjälpa. Därför känns det så skönt att han somnat i vagnen nu, förhoppningsvis så sover han ett tag till och blir helt utvilad. HOPPAS! Jag är helt slut.

Idag vaknade vi till snökaos igen, så det blir en dag inomhus (som om de inte skulle blivit de annars…). Jag hoppas i alla fall ni får en fantastisk dag!

Kram Isabella

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *