Organisera

Jag fick feeling igår och började plocka och organisera här hemma. Det är så skönt när man ser en förändring och faktiskt blir nöjd. På jobbet är jag väldigt ordningsam och vill att allting ska ha en plats. Men hemma tycker jag det är svårare att hålla ordning, där är Simon mer noggrann. Nu har jag i alla fall börjat och tänker att jag kan ta en till kökslåda när jag känner för det. Alltså ingen stress eller tvång.

Jag fixade i Teodors rum också, rensade ur för små kläder och ordnade upp i hans lådor. Det blev jättebra! Jag vet ju dock att det är en utmaning att hålla det så. Men just nu är jag nöjd och det får räcka för tillfället. Jag är ju inte jätte förtjust i att städa, men att organisera är en helt annan sak – och det älskar jag! Av någon konstig anledning så tycker jag att det är såå kul!

Titta så bra det blev i Theo´s byrå. Nu kan man se exakt allt som finns och slipper riva upp hela lådan när man letar efter något. Så nöjd!

Kram Isabella

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *