Kalas, familjemiddag och bästismys

Nu blev det sådär igen, några dagars paus för att låta livet komma i första hand. Egentligen har vi inte gjort något speciellt, det har bara inte funnit tid för bloggen. Men! Äntligen har jag fått till det så att jag kan blogga från mobilen, förhoppningsvis kan det bidra till fler uppdateringar.

Vi har i alla fall haft en ledig helg med hela familjen, på lördagen var vi på kalas för vår blivande 4-åring Jack. Det blev väldigt mycket kusinmys, god mat och massa häng med alla i familjen Tallberg<3

På Söndagen fick vi besök av två vänner till oss, vi tog en fika och snackade ikapp. Jättemysigt och väldigt uppskattat! Senare på eftermiddagen så åkte vi hem till mina föräldrar för att käka middag och umgås allihopa. Ett perfekt avslut på helgen.

Igår så hade vi bästishäng med Anna hela dagen. Vi spenderade den största tiden med att ta massa kort. Hur kan det var så kul att fotografera? Och jag måste faktiskt erkänna att jag (ibland) gillar att vara framför kameran också. Vi fick i alla fall till några fina bilder innan Anna åkte hem till Falun igen. Älskade vännen, tacksam för dig <3

Jag hoppas att ni inte saknat mig för mycket och även ni haft en bra helg, Kram Isabella

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *